Παναθηναϊκός: Μέσα Τσέριν, Τζούρισιτς και Φικάι στην πρώτη αποστολή του Τερίμ

Παναθηναϊκός: Μέσα Τσέριν, Τζούρισιτς και Φικάι στην πρώτη αποστολή του Τερίμ
Photo Credits: INTIME

Ετοιμοπόλεμοι οι Τσέριν και Τζούρισιτς για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα και ο νεαρός στόπερ Φικάι, λόγω των πολλών απουσιών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρασίνων για την αυριανή (3/1) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στο εναρκτήριο ματς του Τριφυλλιού για το νέο έτος.

Όπως ήταν γνωστό, οι Παλάσιος και Σένκεφελντ βρίσκονται από χθες στο ιατρικό δελτίο, με αποτέλεσμα να μπει στην αποστολή ο νεαρός στόπερ Φικάι που είχε εντυπωσιάσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, μιας και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν συνεχίζουν σταθερά τη θεραπεία τους. Απών βεβαίως και ο Λημνιός που μετράει ελάχιστα 24ωρα στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X