Κλοπ: «Ο Ντε Μπρόινε κάνει ζέσταμα κι ολόκληρη η χώρα αρχίζει και τρέμει»!

Κλοπ: «Ο Ντε Μπρόινε κάνει ζέσταμα κι ολόκληρη η χώρα αρχίζει και τρέμει»!
Photo Credits: INTIME

Ως τον Boogeyman παρουσίασε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε ο Γιούργκεν Κλοπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kεβιν Ντε Μπρόινε, επιστρέφει στις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται πως αυτή η είδηση έσπειρε τον φόβο σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Οι «Reds» μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογία της Premier League στο +3 από τη δεύτερη Άστον Βίλα και στο +5 από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι (που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) αλλά παρά την πλεονεκτική θέση της Λίβερπουλ την 1η Ιανουαρίου, ο Κλοπ δεν υποτιμά τους αντιπάλους του και δεν εφησυχάζει.

Μιλώντας στο «Sky Sports» για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ο Κλοπ είπε: «Είναι μια ωραία στιγμή. Είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη θέση, αλλά εκτός από αυτό, δεν έχει συμβεί τίποτα. Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί πριν από τη σεζόν που ξεκίνησε η προετοιμασία. Θέλαμε να επιτεθούμε. Αυτό είναι που θέλουμε ακόμα, αλλά αυτή τη φορά με περισσότερη γνώση για τον εαυτό μας και περισσότερη εμπειρία. Μέχρι στιγμής, όλα είναι εντάξει».

Ο Κλοπ επανέλαβε ότι η Λίβερπουλ δεν είχε κερδίσει ακόμη τίποτα, προσθέτοντας ότι ολόκληρη η χώρα «τρέμει» από τον φόβο στην προοπτική επιστροφής του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τον τραυματισμό του.«Είναι όλα θετικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Αλλά την περασμένη εβδομάδα η Άρσεναλ ήταν πρώτη. Η Τότεναμ ήταν εκτός. Τώρα ξαναμπήκαν (στη διεκδίκηση). Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κάνει ζέσταμα. Ολόκληρη η χώρα έχει αρχίσει να τρέμει».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X