Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ζέλσον Μαρτίνς (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ζέλσον Μαρτίνς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Έκλεισε τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια μεγάλη συμφωνία προχώρησε ο Ολυμπιακός ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν συμφωνία με τον Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό, όμως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται για κανονική μεταγραφή ή δανεισμό.

Ο 28χρονος θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 18:00 το απόγευμα και αναμένεται να εξακριβωθεί το αν θα αποτελέσει μεταγραφή ή όχι. Σημειώνεται, ότι το συμβόλαιο του Μαρτίνς με τη Μονακό λήγει το καλοκαίρι.

Ο έμπειρος δεξιός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπου και παρέμεινε τρία χρόνια καταγράφοντας συνολικά 180 συμμετοχές με 31 τέρματα. Έπειτα, πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και η ρήτρα του συμβολαίου του έφτανε τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από έξι μήνες στην Ισπανία, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μονακό, η οποία το καλοκαίρι του 2019 τον αγόρασε αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τον Ιανουάριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2023 ο Ζέλσον Μαρτίνς κατέγραψε 129 συμμετοχές με τη φανέλα της Μονακό, με 16 γκολ και 14 ασίστ ως απολογισμό.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X