Μπαρτσελόνα: Ο Μαρκός Αλόνσο θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση του

Μπαρτσελόνα: Ο Μαρκός Αλόνσο θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση του
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκος Αλόνσο έχασε μια σειρά από αγώνες μέσα στον Δεκέμβριο λόγω προβλήματος στη μέση και η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Μάρκος Αλόνσο θα πορευθεί η Μπαρτσελόνα τις πρώτες μέρες του 2024, καθώς ο Ισπανός μπακ θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση του λόγω οσφυϊκών προβλημάτων.

Η επέμβαση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως και στο Μπορντό από έναν γιατρό που είχε αναλάβει και τον Τερ Στέγκεν με επιτυχία. Η απουσία του εκτιμάται τουλάχιστον για ένα χρόνο. Ο λόγος που δεν μπήκε αρχικά στο χειρουργείο ήταν γιατί προτίμησε τη συντηρητική θεραπεία, η οποία όμως δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μεταξύ των αγώνων που θα χάσει ο 33χρονος διεθνής αμυντικός είναι το Ισπανικό Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία. Εκεί αρχικά θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα στον ημιτελικό και τον νικητή του ντέρμπι Ρεάλ – Ατλέτικο στον τελικό, αν φυσικά καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από την Παμπλόνα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X