Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Σένκεφελντ και παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Σένκεφελντ και παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το παλεύουν Τσέριν και Τζούρισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα νέα έκρυβε για τον Φατίχ Τερίμ η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2023, αφού ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε κι έτσι τέθηκε στην διάθεση του Τούρκου προπονητή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (03/01-21:00) για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Τον δικό τους «αγώνα» συνεχίζουν οι Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Τζούρισιτς, οι οποίοι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδια τεσσάρων ομάδων σε μικρές εστίες, αλλά και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Υπενθυμίζουμε πως το προηγούμενο βράδυ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με τις οικογένειες των μελών του δείπνησαν όλοι μαζί, έπειτα από πρωτοβουλία του νέου τεχνικού της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X