Όταν κοιτάς από ψηλά, είναι όλα μαγικά! – Το enwsi.gr μαζί με την ΑΕΚ, κάνει γενέθλια στην κορυφή!

Όταν κοιτάς από ψηλά, είναι όλα μαγικά! – Το enwsi.gr μαζί με την ΑΕΚ, κάνει γενέθλια στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr έβαλε τη… φανέλα με το μαγικό «11» στην πλάτη στη χρονιά που η ΑΕΚ κλείνει 100 χρόνια ζωής ετοιμάζεται να τα γράφει και να τα λέει ακόμα πιο καλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος θα το έλεγε; Ποιος το περίμενε; Συνήθως, λένε πως τα ωραία δεν κρατούν για πολύ. Για όλους εμάς όμως, όλα είναι εδώ. Αντέχουμε, Ενημερώνουμε, Κρατάμε. Το 2024 αρχίζει και είναι η χρονιά μας. Η χρονιά της ΑΕΚ που συμπληρώνει 100 χρόνια μιας μοναδικής πορείας, η χρονιά του enwsi.gr που συμπληρώνει 11 χρόνια λειτουργίας. Μεγαλώσαμε και μυαλό δεν βάλαμε. Αθεράπευτα ερωτευμένοι με την «κιτρινόμαυρη» θεά, πάντα έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις.

Οι πορείες μοιάζουν να έχουν όλα εκείνα τα κοινά στοιχεία που της δένουν αλληλένδετα. Η ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα από μια οδυνηρή καταστροφή του ελληνισμού της Ανατολής, έμεινε να κρατά ζωντανή τη μνήμη και να μας δέσει ανεξίτηλα στο πλευρό της. Το enwsi.gr γεννήθηκε μέσα στην απόλυτη καταστροφή, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στα αγωνιστικά τάρταρα και να μοιάζει καταδικασμένη. Δώσαμε τις «μάχες» μας, ζήσαμε τα χειρότερα, απολαμβάνουμε τα καλύτερα που έρχονται.

Ετσι φτάσαμε στο σήμερα. Εκείνη η μικρή παρέα λίγων ανθρώπων, που αποφάσισε την Πρωτοχρονιά του 2013 να δώσει στην ΑΕΚ αυτό που της άξιζε. Την πιο αμερόληπτη, έγκυρη, αξιόπιστη, πολύπλευρη, μα πάντα σταθερά «κιτρινόμαυρη» ενημέρωση. Πως τα φέρνει ο καιρός! Σήμερα, 11 χρόνια μετά το enwsi.gr είναι το κορυφαίο Μέσο ενημέρωσης για την κοινωνία της ΑΕΚ, αντάξιο της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ και γέμισε με τίτλους και διακρίσεις σε όλα τα τμήματα.

Βάλαμε στην πλάτη το «11». Το «11» του Θωμά, του Ντέμη, του Σέρχιο. Το enwsi.gr έγινε τρόπος συνήθειας, η απόλαυση της επιτυχίας, η αθλητική ανάλυση, το αποκούμπι της πίκρας, για κάθε ΑΕΚτζή. Η παρέα μας μεγάλωσε. Στην πορεία ανέβαιναν στο τρένο ολοένα και περισσότεροι. Και εσύ, και εκείνος, και ο άλλος. Ολη η ΑΕΚ είναι εδώ! Ολη η ΑΕΚ enwsi, όπως ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος. Να γίνει όνομα και πράγμα. Να γίνει η καθημερινή συνήθεια, να γίνει το δικό μας «σπίτι» και δικό σας.

Μαζί προχωράμε, μαζί ανεβαίνουμε. Τίποτα δεν έγινε εύκολα, όλα στηρίχθηκαν στην πολλή δουλειά, την ειλικρίνεια, τη διαδραστικότητα. Ο κόσμος της ΑΕΚ βρήκε την έκφραση του. Το πιο μαχητικό κομμάτι του διαδικτύου. Με τη δύναμη της πολυφωνίας, με την προσπάθεια να βρεθούν στην ίδια στέγη, οι κορυφαίοι στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Οι καλύτεροι είναι εδώ: οι σημαντικότεροι αρθρογράφοι, οι πιο δυνατοί δημοσιογράφοι, οι εκπομπές που έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας σας.

Η παρέα μεγάλωσε, αλλά συνεχίζει να γράφει Ιστορία. Σβήνουμε 11 κεράκια και σας ετοιμάζουμε ακόμα πιο όμορφες στιγμές, ακόμα πιο σπουδαία πράγματα. Με κείμενα, με βίντεο, με τηλεοπτικές εκπομπές, με νέες στήλες που θα σας κάνουν να ξέρετε τα πάντα που αφορούν την ΑΕΚ. Με τη δική μας ενημέρωση, με τη δική σας κρίση, μεγαλώνουμε και ετοιμαζόμαστε για τα ακόμα καλύτερα. Η ΑΕΚ είναι στα καλύτερα της, εμείς θα είμαστε αντάξιοι της νέας εποχής. Χρόνια μας πολλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας

Enwsi.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X