Premier League: Νέο σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έχασε με 2-1 από τη Νότιγχαμ

Premier League: Νέο σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έχασε με 2-1 από τη Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχασε με 2-1 στο Νότιγχαμ από την τοπική Φόρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με θρίαμβο ολοκλήρωσε το 2023 η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία δείχνει αναγεννημένη με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο και πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με θύμα την τραγική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία νίκησε με σκορ 2-1, ξεφεύγοντας με +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Για ακόμα μια φορά φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξε σε χρόνο «μηδέν» ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο ακολούθησε ήττα. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μετά το τρομερό comeback με την Άστον Βίλα στο Old Trafford ηττήθηκε εκτός έδρας από την Νότιγχαμ (2-1) και αν Νιούκαστλ και Μπράιτον νικήσουν, θα βρεθεί ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Δεύτερη νίκη και boost για το νέο έτος για την Φόρεστ η δεύτερη νίκη σε τρία ματς με τον Νούνο στο τιμόνι.

Το ματς κυλούσε χωρίς ιδιαίτερες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες για πολλή ώρα. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά «σφιχτοί» και δεν άφηναν χώρους στη Γιουνάιτεντ, ωστόσο ούτε οι ίδιοι έβρισκαν την ευκαιρία να απειλήσουν. Τελικά, ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 64′, χάρη σε ωραίο σουτ του Νικολάς Ντομίνγκες!

H oμάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έβγαλε αντίδραση και ανέβασε την πίεσή της, ισοφαρίζοντας σε 1-1 περίπου ένα τέταρτο αργότερα. Μετά από τραγική πάσα του Ματ Τέρνερ, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έκλεψε και έδωσε την ασίστ στον Μάρκους Ράσφορντ, που τέλειωσε με ένα απλό πλασέ τη φάση.

Η χαρά της Γιουνάιτεντ δεν… κράτησε πάντως πολύ, αφού στο 82′ ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ πήρε την ασίστ του πρώην «κόκκινου διαβόλου» Άντονι Ελάνγκα και με ένα καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Αντρέ Ονάνα για το 2-1, με τον Καμερουνέζο πορτιέρε να βλέπει και τα δύο σουτ εντός εστίας των γηπεδούχων να γίνονται γκολ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X