Μπέρδεμα με τη συμμετοχή των ομάδων Β στα πλέι οφ

Μπέρδεμα με τη συμμετοχή των ομάδων Β στα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Οι ομάδες Β δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της Super League 2 και μόνο με απόφαση της ΕΠΟ μπορεί να αλλάξει αυτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ επιστρέφουν φέτος στη Super League 2, ωστόσο υπάρχει ένα θέμα με τη συμμετοχή των ομάδων Β. Το μίνι πρωτάθλημα αποφασίστηκε για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, παρόλο που στο ΔΣ το καλοκαίρι είχαν εκφραστεί αρκετές απόψεις για τη συμμετοχή των ομάδων Β στη μάχη της ανόδου.

Οι ομάδες Β δεν μπορούν να προβιβαστούν, αλλά από φέτος μπορούν να υποβιβαστούν, όπως προβλέπεται στον κανονισμό, στο άρθρο 2 παρ. 9.

Για να μπορέσουν να οι ομάδες Β να παίξουν στα πλέι οφ, μιας και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό,  θα πρέπει να εκδοθεί ειδική οδηγία από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να επιτραπεί, όπως και για κάθε θέμα που δεν ρυθμίζεται με σαφήνεια.

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στην προκήρυξη της Super League 2 για τη συμμετοχή των ομάδων Β στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ.
 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X