ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης προχωρά σε αγορά έκτασης για νέο προπονητικό κέντρο

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Αποκάλυψη δια στόματος Ιβάν Σαββίδη στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αφεντικό τρελάθηκε; Το σίγουρο είναι πως η οικογένεια Σαββίδη γράφει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το «μπαμ», προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και κάνει ένα ακόμη τεράστιο δώρο στον ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έκανε την αποκάλυψη! Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε πως ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και από τα καλύτερα της Ευρώπης, στην περιοχή της Θέρμης.

Μία έκταση που -προσέξτε- θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι νοικιασμένη. Ένα δώρο στον ΠΑΟΚ από την οικογένεια Σαββίδη.

Μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και εργασιών.

Στη συνάντηση που είχε τόσο με το ΔΣ όσο και με τους υπευθύνους των Ακαδημιών, μετά τη συζήτηση με την ανδρική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο, ζήτησε ακόμη μία φορά συσπείρωση απ΄όλους:

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους».

Πηγή: SDNA

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X