«Δεν τήρησαν τους κανονισμούς οι Τούρκοι», λέει η κρατική τηλεόραση της Σ. Αραβίας

«Δεν τήρησαν τους κανονισμούς οι Τούρκοι», λέει η κρατική τηλεόραση της Σ. Αραβίας
Photo Credits: INTIME

Η Σαουδική Αραβία αναφέρθηκε στους λόγους της ακύρωσης του τελικού του Σούπερ Καπ Τουρκίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την  ακύρωση του τελικού του Σούπερ Καπ Τουρκίας μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενερμπαχτσέ στο Ριάντ. Η μη διεξαγωγή του αγώνα  ήταν αποτέλεσμα της μη τήρησης των κανονισμών του αγώνα από τις ομάδες, ανέφερε η κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας επικαλούμενη δήλωση των διοργανωτών.

Ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας ακυρώθηκε λόγω αυτού που οι σύλλογοι περιέγραψαν ως «μερικά προβλήματα» με τη διοργάνωση του παιχνιδιού. Ο λόγος ήταν πως οι τουρκικές ομάδες είχαν σχεδιάσει να τιμήσουν τον Μουσταφά Κεμάλ, με μπλουζάκια και πανό, λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας.

«Ανυπομονούσαμε να διεξαχθεί ο αγώνας στην ώρα του σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κανονισμούς ποδοσφαίρου που απαιτούν το παιχνίδι να παρουσιάζεται χωρίς συνθήματα εκτός του πεδίου του, ειδικά επειδή αυτό συζητήθηκε με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στις προπαρασκευαστικές συναντήσεις για τον αγώνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Παρά τη συμφωνία αυτή, ήταν ατυχές που οι δύο ομάδες δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα, γεγονός που οδήγησε στη μη διεξαγωγή του αγώνα», πρόσθεσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X