Η Τότεναμ κυνηγάει Τοντιμπό και Ντράγκουσιν για την ενίσχυση στην άμυνα

Η Τότεναμ κυνηγάει Τοντιμπό και Ντράγκουσιν για την ενίσχυση στην άμυνα
Photo Credits: INTIME

Οι «Σπερς» έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, ζήτησε από την διοίκηση της Τότεναμ ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων να έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.

Το πρώτο όνομα στην λίστα των ανθρώπων της Τότεναμ είναι αυτό του 24χρονου στόπερ της Νις, Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, που είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση, αφού για τον Γάλλο αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι επιτελείς της Τότεναμ έχουν κάνει την κρούση τους στη Νις, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε πλειστηριασμό και για αυτό έχουν stand by την περίπτωση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της Τζένοα, Ράντου Ντράγκουσιν.

Ο Ρουμάνος αμυντικός έχει εντυπωσιάσει την φετινή σεζόν με την παρουσία του στην ομάδα της Γένοβας και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Τότεναμ θα κάνει σύντομα την κίνησή της για την απόκτησή του.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X