Κοντά στο να κάνει το ντεμπούτο του με την Ρεάλ Μαδρίτη ο Αρτνά Γκιουλέρ

Κοντά στο να κάνει το ντεμπούτο του με την Ρεάλ Μαδρίτη ο Αρτνά Γκιουλέρ
Photo Credits: INTIME

Ο Αρντά Γκιουλέρ είναι πολύ κοντά στο να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μάλιστα αυτό είναι πιθανόν να γίνει στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ταλαντούχος Αρντά Γκιουλέρ που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να πάρει χρόνο συμμετοχής λόγω συνεχόμενων τραυματισμών που είχε.

Ωστόσο, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις και πλέον όλα δείχνουν πως είναι πολύ κοντά στο να κάνει το ντεμπούτο του στη «Βασίλισσα», σύμφωνα με Ισπανικά Μέσα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μαγιόρκα για το πρωτάθλημα, την ερχόμενη Τετάρτη (3/1), αφού πλέον ακολουθεί ολόκληρο το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Γκιουλέρ Την περασμένη σεζόν, ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε μέτρησε έξι γκολ και επτά ασίστ σε 35 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις αποτελώντας καθοριστική μονάδα για κατάκτηση του κυπέλλου Τουρκίας.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X