Super Cup Τουρκιάς: Απαγόρευσαν επίδειξη εθνικών συμβόλων οι Σαουδάραβες

Super Cup Τουρκιάς: Απαγόρευσαν επίδειξη εθνικών συμβόλων οι Σαουδάραβες
Photo Credits: INTIME

Η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε θα αναμετρηθούν για το Super Cup Τουρκίας στο Ριάντ, όμως έχει προκύψει πρόβλημα από τη στιγμή που οι Σαουδάραβες δεν επιτρέπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα έχει ανοίξει για τη διεξαγωγή του Super Cup Τουρκίας. Η πρωταθλήτρια Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Φενέρμπαχτσε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας την Παρασκευή (29/12) στις 19:45, όμως όπως προκύπτει υπάρχει ανοιχτό ζήτμα που προήλθε από πλευράς Σαουδαράβων.

Οι δυο ομάδες της Τουρκίας επρόκειτο να εμφανίσουν την τουρκική σημαία και πανό στα αγγλικά που θα έστελναν μήνυμα ειρήνης, ένα πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του κράτους τους, όπως και να ακουστεί ο εθνικός ύμνος πριν τη σέντρα. Από την πλευρά τους οι Σαουδάραβες τους ενημέρωσαν ότι δεν θα επιτρέψουν την επίδειξη εθνικών συμβόλων στη χώρα τους και συνεπώς η ποδοσφιαρική Ομοσπονδία των Τούρκων συγκάλεσαι έκτακτη συνεδρίαση για τις επόμενες ενέργειες τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της TFF στον αγώνα θα υπάρχει η τουρκική σημαία, θα γίνουν εορτασμοί για τα 100 χρόνια, θα τηρηθεί ένα λεπτό σιγής για όλα τα θύματα της χώρας ανά τα χρόνια και θα γίνει ανάκρουση του εθνικού ύμνου από τον Τούρκο ράπερ Νορμ Εντέρ. Σε περίπτωση που υπάρξουν κι άλλες απαγορεύσεις τα δυο κλαμπ σκοπεύουν να κατεβάσουν τις ομάδες Κ19 που έχουν ταξιδέψει στο Ριάντ.

Πηγή: Gazzeta.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X