Μάντσεστερ Σίτι: Έβαλε τιμή στον εαυτό του ο Μπερνάρντο Σίλβα

Μάντσεστερ Σίτι: Έβαλε τιμή στον εαυτό του ο Μπερνάρντο Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έθεσε τιμή πώλησης για τον εαυτό του σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μερνάρντο Σίλβα αποκάλυψε πόσο πιστεύει ότι αξίζει στη μεταγραφική αγορά.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι σταθερά καλός παίκτης για τη Μάντσεστερ Σίτι από τότε που μετακόμισε στο «Έτιχαντ» έναντι 43,5 εκατομμυρίων λιρών από τη Μονακό το 2017. Έχει κάνει πάνω από 300 εμφανίσεις με τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ και έχει βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει την Premier League και το Champions League. Ο 29χρονος διανύει την έβδομη σεζόν του στην ομάδα παρά το φημολογούμενο φλερτ του με την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι ή τα ρεπορτάζ περί επιστροφής του στην πατρίδα για χάρη της Μπενφίκα.

Όταν συζητούσε μια επιστροφή στην παλιά του ομάδα αποτίμησε τον εαυτό του σε «πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ» – αλλά η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ερωτηθείς για την επιστροφή στην Μπενφίκα από τον A Bola, ο Σίλβα είπε: «Ποτέ δεν έκρυψα ότι μια μέρα θέλω να επιστρέψω. Τώρα, θα δούμε με τον καιρό τι είναι δυνατό και δεν αξίζει να το συζητάμε αυτό συνεχώς, γιατί ο κόσμος κουράζεται… Για να δούμε».

Και πρόσθεσε: «Tώρα υπάρχουν συμβατικά ζητήματα που πρέπει να τηρούνται και… πρέπει να ζήσεις την πραγματικότητα, ότι το πορτογαλικό ποδόσφαιρο σε οικονομικό επίπεδο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αγγλικούς, ισπανικούς ή ακόμη και γερμανικούς και γαλλικούς συλλόγους. Για παράδειγμα, ακόμα κι αν ήθελα να πάω στη Μπενφίκα αυτή τη στιγμή, ήταν εντελώς αδύνατο, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι ζητά πολλά χρήματα για μια μεταγραφή για μένα. Τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια ήμουν ένας παίκτης που εκτιμάται πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ και είναι αδύνατο για έναν πορτογαλικό σύλλογο να πληρώσει τέτοια αξία. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι λίγο ρεαλιστές».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X