Ο νέος... Ροναλντίνιο μηδένισε! - Ο Σκάρπα αποχώρησε δίχως γκολ σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο νέος... Ροναλντίνιο μηδένισε! - Ο Σκάρπα αποχώρησε δίχως γκολ σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ
Photo Credits: INTIME

Φιάσκο η καριέρα του Σκάρπα στην Ευρώπη καθώς έπειτα από έναν χρόνο σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό δεν κατάφερε να καταγράψει όχι μόνο γκολ, αλλά ούτε καν ασίστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Σκάρπα αποκτήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο με τις καλύτερες προδιαγραφές από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς στην τελευταία του σεζόν με την Παλμέιρας ήταν εντυπωσιακός, σκοράροντας μεταξύ άλλων 15 γκολ.

Αν και αφίχθη στην Premier League ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου δεν έμελλε να εγκλιματιστεί ποτέ στην Ευρώπη.

Με την Φόρεστ πήρε μέρος σε 6 ματς της Premier League, 3  στο League Cup και 1 στο Κύπελλο Αγγλίας. Σε 486 λεπτά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μένοντας στο μηδέν σε γκολ και ασίστ.

Ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο μόνο ευεργετικά δεν λειτούργησε. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος απέτυχε να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταγράφοντας πενιχρό απολογισμό.

Με τους «ερυθρόλευκους» πήρε μέρος σε 11 ματς, 7 στη Super League και 4 στο Europa League. Αγωνιζόμενος συνολικά για 420 λεπτά. Ούτε όμως στον Ολυμπιακό έμελλε να «σπάσει το ρόδι» σε γκολ και ασίστ.

Η επιστροφή στη Βραζιλία ήταν επιβεβλημένη, αφού ο πρώην άσος της Παλμέιρας δεν έδειχνε να απολαμβάνει την ζωή του στην Αθήνα. Η Ατλέτικο Μινέιρο πρόσφερε 5 εκατ. ευρώ για χάρη του Σκάρπα, πρόταση που η Νότιγχαμ Φόρεστ βάσει των πεπραγμένων του δεν θα μπορούσε να απορρίψει.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X