Η Γουέστ Χαμ του Μαυροπάνου «γκρέμισε» την Άρσεναλ (0-2) από την κορυφή

Η Γουέστ Χαμ του Μαυροπάνου  «γκρέμισε» την Άρσεναλ (0-2) από την κορυφή
Photo Credits: INTIME

Η Γουέστ Χαμ και ο Μαυροπάνος «γκρέμισαν» την Άρσεναλ από την κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλύτερο… δώρο για τις γιορτές έκανε στη Λίβερπουλ η Γουέστ Χαμ, καθώς νίκησε την Άρσεναλ με 2-0 στο «Emirates», έχοντας πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντίνο Μαυροπάνο, στο τελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής και του α’ γύρου της Premier League, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να μείνει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα και στο +2 απ’ τους «κανονιέρηδες».

Τα «σφυριά» ανάγκασαν την Άρσεναλ στην πρώτη εντός έδρας ήττα της για τη σεζόν (είχαν ως τώρα 7-2-0 στο «Emirates»), παίζοντας πανέξυπνα σε όλο το 90λεπτο, την ώρα που η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έμοιαζε πλήρως αποσυντονισμένη.

Η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Σούτσεκ κι άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων ως το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 55′ ήρθε η ώρα του Μαυροπάνου να «χτυπήσει» και να κάνει το 0-2 με μία κεφαλιά-δυναμίτη που έστειλε πρώτα την μπάλα στο οριζόντιο και στο αριστερό δοκάρι, πριν καταλήξει στα δίχτυα, με τον διεθνή Έλληνα στόπερ να μην πανηγυρίζει το τέρμα του σε ένδειξη σεβασμού προς την πρώην ομάδα του.

Η Άρσεναλ έστησε… πολιορκία στο τελευταίο ημίωρο ψάχνοντας ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς, όμως η αψεγάδιαστη αμυντικά Γουέστ Χαμ δεν της επέτρεψε να την «πληγώσει», φτάνοντας σε ένα τεράστιο διπλό (τρίτη σερί νίκη) που την ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στο 90’+6′ ο Μπενράχμα δεν κατάφερε να νικήσει απ’ την άσπρη βούλα τον Ράγια, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισε ο Μπόουεν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X