Καμερούν: Με Ονάνα αλλά χωρίς Τσούπο-Μοτίνγκ στο Κύπελλο εθνών Αφρικής

Καμερούν: Με Ονάνα αλλά χωρίς Τσούπο-Μοτίνγκ στο Κύπελλο εθνών Αφρικής
Photo Credits: INTIME

Χωρίς Ονάνα αλλά με Τσούπο-Μοτίνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ερικ Τσούπο-Μοτίνγκ θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα του Καμερούν στο επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των 27 ποδοσφαιριστών μέσα σε αυτούς και ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ που ανακοίνωσε σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρίγκομπερτ Σονγκ. «Είναι ένας σημαντικός παίκτης, αλλά πρέπει να κάνει κάποιες επιλογές», δήλωσε ο Καμερουνέζος προπονητής, αναφερόμενος στην μη κλήση του 34χρονου φορ.

Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονανά, παρότι κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο να αποκλειστεί, λόγω της κόντρας του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό΄Ο. Μεταξύ των τεσσάρων γκολκίπερ της αποστολής βρίσκεται και ο Ντεβί Επασί, με πολυετή θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα (Λεβαδειακός, Λαμία, ΟΦΗ).

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου. Το Καμερούν έχει κληρωθεί στον 3ο όμιλο, με αντιπάλους τη Σενεγάλη, τη Γουινέα και την Γκάμπια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X