Πρόστιμο 30.000 € στην Παρτιζάν, αλλά και χωρίς φιλάθλους με Ερυθρό Αστέρα

Πρόστιμο 30.000 € στην Παρτιζάν, αλλά και χωρίς φιλάθλους με Ερυθρό Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Πρόστιμο στην Παρτιζάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τιμωρήθηκε από τα πειθαρχικά όργανα της Euroleague η Παρτιζάν, με 30 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων της στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της, για τα όσα έπραξαν οι οπαδοί της στην Ισπανία και συγκεκριμένα στον αγώνα της με τη Βαλένθια, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, περίπου 300-350 οπαδοί της Παρτιζάν που είχαν ταξιδέψει στη Βαλένθια έδιωξαν φιλάθλους των γηπεδούχων από τις θέσεις τους στις κερκίδες του «Φοντέτα» επειδή οι Σέρβοι ήθελαν να καθίσουν όλοι μαζί. Οι Ισπανοί οπαδοί αντέδρασαν, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.

Η Παρτιζάν θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής χωρίς φιλάθλους της σε εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, όταν αγωνίζεται απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν κοινή έδρα στη Euroleague, τη “STARK Arena”, με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι γηπεδούχος. Και μετά την εξέλιξη αυτή… ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου χωρίς το δικό τους κοινό.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X