Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο επστρέφει και είναι στην διάθεση του Κλόπ - Τι θα γίνει με το μέλλον του Ισπανού

Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο επστρέφει και είναι στην διάθεση του Κλόπ - Τι θα γίνει με το μέλλον του Ισπανού
Photo Credits: INTIME

Μπαίνει ο Τιάγκο, ποιο θα είναι το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επέστρεψε μετά από περίπου 8 μήνες ο Τιάγκο Αλκαντάρα καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου εξαιτίας τραυματισμού του στο ισχύο.

Πλέον, σύμφωνα με την AS, με την έναρξη του 2024 ο Ισπανός χαφ αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος καλείται να πάρει μία απόφαση αναφορικά με το μέλλον του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Τιάγκο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως τόσο ο Κλοπ όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, είναι σκεπτικοί ως προς την υπόθεση της ανανέωσής του.

Ο Αλκάνταρα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των “Κόκκινων” χρήματα τα οποία δεν έχει δικαιολογήσει με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο καθώς ειδικά τη τελευταία 2ετια έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς.

Για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει πολλές ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, με τον ίδιο να μην “ψήνεται” τη δεδομένη χρονική στιγμή να μεταβεί στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Θυμίζουμε πως εξαιτίας του τραυματισμού του Αλκάνταρα και της αποχώρησης των Φαμπίνιο, Μίλνερ, Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν, η Λίβερπουλ προχώρησε σε ανοικοδόμηση της μεσαίας της γραμμής με τους Σόμποσλαϊ, Έντο και Χράβενμπερχ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X