Ίντερ Μαϊάμι: Σε ρόλο διαπραγματευτή ο Μέσι στην μεταγραφή του Ρόχο

Ίντερ Μαϊάμι: Σε ρόλο διαπραγματευτή ο Μέσι στην μεταγραφή του Ρόχο
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι καλεί τον Μάρκος Ρόχο στην Ίντερ Μαϊάμι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μεταγραφικό παζάρι κινείται η Ίντερ Μαϊάμι, διότι θέλει να ενίσχυση την αμυντική της γραμμή εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της καινούργιας χρόνιας.

Οι διοίκηση του συλλόγου έχει στρέψει την προσοχή της στον αρχηγό της Μπόκα Τζούνιορς και άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκος Ρόχο, με τον Λιονέλ Μέσι να έχει επιστρατευτεί προκειμένου να πείσει τον Αργεντινό στόπερ.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα του Μπουένος Άιρες, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε συμμετείχε σε 16 ματς, σημειώνοντας, παράλληλα, και ένα γκολ.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στην εθνική Αργεντινής, με τον Μάρκος Ρόχο να έχει 61 εμφανίσεις με το εθνόσημο, με τελευταία τον Οκτώβριο του 2019 σε επίσημο φιλικό κόντρα στην εθνική Γερμανίας.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X