Θα επιστρέψει δριμύτερος ο Ράφα Ναδάλ, ανέφεραν οι Τζόκοβιτς και Αλκαράθ

Θα επιστρέψει δριμύτερος ο Ράφα Ναδάλ, ανέφεραν οι Τζόκοβιτς και Αλκαράθ

Όσα είπαν οι Τζόκοβιτς και Αλκαράθ για τον Ναδάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ περιμένουν ότι ο Ράφα Ναδάλ θα επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο στο Australian Open τον επόμενο μήνα παρά τον τραυματισμό του στο ισχίο που τον ανάγκασε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν του 2023.

Ο Ναδάλ υπέστη ένα μυϊκό πρόβλημα στο «Melbourne Park» τον Ιανουάριο που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και θα επιστρέψει στο Μπρίσμπεϊν αυτό το Σαββατοκύριακο πριν παίξει στο Αυστραλιανό Όπεν στις 14-28 Ιανουαρίου, όπου κέρδισε δύο από τους 22 τίτλους του Grand Slam.

Ο 37χρονος αναμένει να αποσυρθεί το 2024 με μια σειρά τραυματισμών που περιορίζουν τις εμφανίσεις του στο σιρκουί, αλλά έχει εντείνει τις προπονήσεις του τις τελευταίες εβδομάδες και ο κάτοχος 24ων Grand Slam, Τζόκοβιτς, είπε ότι ακόμη δεν μπορεί να «ξεγράψει» τον μεγάλο του αντίπαλο.

«Πάντα περιμένω από αυτόν να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Τζόκοβιτς πριν από την ήττα του με 4-6 6-4 6-4 από τον Αλκαράθ σε έναν αγώνα επίδειξης στο Ριάντ την Τετάρτη.

«Πολλές φορές τον έχουν «ξεγράψει», το έχουν κάνει και με εμένα. Αλλά τους αποδείξαμε ότι κάνουν λάθος. Δεν είναι το είδος του παίκτη που θα επιστρέψει στην περιοδεία απλώς για να παίξει.

Θέλει να κερδίζει τίτλους, θέλει να είναι ο καλύτερος, γι’ αυτό είναι αυτός που είναι: ένας θρύλος του αθλήματός μας. Είμαι σίγουρος ότι η προπόνηση και η προετοιμασία του γίνονται με την πρόθεση να κερδίσει ένα Grand Slam».

Ο Αλκαράθ, ο οποίος έχει χάσει δύο από τις τρεις συναντήσεις του με τον Ναδάλ, είπε ότι ο συμπατριώτης του ήταν στο 100% αφού είδε βίντεο με την προπόνηση του.

«Ακούω από άλλους παίκτες που έκαναν προπόνηση με τον Ράφα τις τελευταίες εβδομάδες και είπαν ότι θα επιστρέψει στο καλό του επίπεδο. Το κορυφαίο του επίπεδο», είπε ο Αλκαράθ.

Ωστόσο, ο προπονητής του Ναδάλ, Κάρλος Μόγια, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι ενώ ο Ναδάλ είχε δείξει καλή πρόοδο στις προπονήσεις μετά την ανάρρωσή του από τον τραυματισμό στο ισχίο, ως προπονητής εξακολουθεί να ανησυχεί για το πώς θα αντέξει το σώμα του απέναντι στις σκληρότητες του Grand Slam.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X