ΑΕΚ: Εκτός αποστολής του Μαρόκο για το Κόπα Άφρικα ο Άμραμπατ!

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής του Μαρόκο για το Κόπα Άφρικα ο Άμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα θα βρεθεί ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο, όχι όμως και ο Άμραμπατ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χάνει και τον Νόρντιν Άμραμπατ η ΑΕΚ στο Κόπα Άφρικα!

Ανακοινώθηκε σήμερα η τελική αποστολή της εθνικής του Μαρόκου για το Κόπα Άφρικα, αποτελούμενη από 27 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή βρίσκεται δεν βρίσκεται ο εξτρέμ της Ένωσης που ως μεγάλη έκπληξη ήταν στην προεπιλογή της εθνικής του ομάδας.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης έχει να αγωνιστεί στην εθνική της χώρας του από το 2018, αλλά οι καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα τον είχαν βάλει στην προεπιλογή για το Κόπα Άφρικα.

Τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην τελική αποστολή, στην οποία μπήκε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει βασικό ρόλο στην ενδεκάδα των «λιονταριών του Άτλαντα».

Το Κόπα Άφρικα ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου, αλλά η προετοιμασία της ομάδας του Μαρόκου θα αρχίσει νωρίτερα, καθώς θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 8 Ιανουαρίου.

Ο προπονητής της εθνικής του Μαρόκο, Βαλίντ Ρεγκραγκουί ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτούς τον Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού.

Τώρα ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αγιούμπ Ελ Καμπί για ένα μεγάλο διάστημα, αφού η διοργάνωση ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 του Φλεβαρή, με το Μαρόνο να είναι μία από κείνες τις ομάδες που αναμένεται να πάνε… μακριά.

 

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής του Μαρόκο για το Κόπα Άφρικα ο Άμραμπατ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X