ΑΕΚ: Μετρά αντίστροφα ο Πάολο Φερνάντες

ΑΕΚ: Μετρά αντίστροφα ο Πάολο Φερνάντες
Photo Credits: INTIME

Ο Πάολο Φερνάντες είναι κοντά στο τέλος της περιπέτειάς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω από πέντε μήνες έχουν περάσει από το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο Πάολο Φερνάντες, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στα Σπάτα με στόχο την έπιστροφή του στην δράση.

Ο Φερνάντες, που βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης και επανόδου μετά την επέμβαση στον αχίλλειο στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Η αποθεραπεία του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ εξελίσσεται πολύ καλά και μάλιστα ανεβάζει συχνά βίντεο δείχνοντας πως δοκιμάζει ξανά με την μπάλα, ενώ πατά όλο και περισσότερο γήπεδο. Σε όλες τις αναρτήσεις του δείχνει την ανυπομονησία που έχει για να επιστρέψει στην δράση. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που έχει περάσει πολλά στην καριέρα του και πάντα επιστρέφει δυνατότερος.

Πλέον φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δείχνει ότι η επιστροφή του στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα δεν θα αργήσει να έρθει καθώς αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στον Γενάρη. Κάτι το οποίο έχει αναφέρει και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του.

Για να μπει όμως σε αγωνιστική εξίσωση θα χρειαστεί υπομονή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X