Έβερτον: Απίθανο να επενδύσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Έβερτον: Απίθανο να επενδύσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών τον περασμένο μήνα για παραβίαση των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας, υπερβαίνοντας το όριο των 105 εκατομμυρίων λιρών ζημιών που επιτρεπόταν σε περίοδο τριών ετών.

Παρά το γεγονός ότι επένδυσε σχεδόν 750 εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες από τη σεζόν 2016-17, η Έβερτον έχει εμπλακεί σε μάχες για τον υποβιβασμό τις τελευταίες σεζόν.

«Η οικονομική σύνεση είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της μακροπρόθεσμης ασφάλειας του συλλόγου», δήλωσε ο Θέλγουελ.

«Στις τρεις μεταγραφικές περιόδους που έχουμε δράσει από τότε που ήρθα, είμαστε σε θετική θέση όσον αφορά τις καθαρές δαπάνες. Και οι μισθοί έχουνμειωθεί σημαντικά. Καθώς κοιτάμε τον Ιανουάριο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, ενώ μπορεί να μην υπάρχουν πολλές μεταγραφές τις επόμενες εβδομάδες, αυτό δεν σημαίνει ότι η σκληρή δουλειά δεν συνεχίζεται. Ήμουν πρόθυμος να οδηγήσω τον σύλλογο σε μια θέση όπου σχεδιάζουμε δύο ή τρεις μεταγραφικές περιόδους μπροστά, όχι δύο ή τρεις εβδομάδες. Ο Ιανουάριος είναι απίθανο να είναι ένας πολυάσχολος μήνας εδώ. Αλλά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για να διασφαλιστεί ότι μια ομάδα που έχει σταθερά καλή απόδοση αυτή τη σεζόν μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσεται και να εξελίσσεται αυτή τη σεζόν, το καλοκαίρι και μετά», πρόσθεσε.

Οι οικονομικές απώλειες της Έβερτον και το κόστος κατασκευής ενός νέου γηπέδου έχουν δυσκολέψει τις δαπάνες για μεταγραφική ενίσχυση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X