Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι - Ξεκινάει από τα 1,81 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι - Ξεκινάει από τα 1,81 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η περιπέτεια με το σπίτι του Βασίλη Τσιάρτα και τι περιλαμβάνει το πολυτελές ακίνητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια «κόκκινη κάρτα» όχι στους γνώριμους για αυτόν χώρους των γηπέδων, αλλά στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρίσκεται αντιμέτωπος ο Βασίλης Τσιάρτας, καθώς για τις 17 Ιανουαρίου έχει οριστεί να χτυπήσει, για μια ακόμη φορά, το σφυρί για την πολυτελή κατοικία του στο Μαρούσι.

Πρόκειται για μια παλιά υπόθεση του πρώην διεθνή μέσου επιθετικού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρέθηκε αρκετές φορές στην επικαιρότητα λόγω διαφόρων δηλώσεών του που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Τον αρχικό πλειστηριασμό είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ», από τον Δεκέμβριο του 2018, με το συγκεκριμένο πολυτελές οίκημα να έχει μπει υποθήκη από το 2002.Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι - Ξεκινάει από τα 1,81 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Το ακίνητο αποκτήθηκε από τον Βασίλη Τσιάρτα τον Δεκέμβριο του 2001, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τη Σεβίλλη. Η βίλα πρωτοβγήκε στο σφυρί στις 19 Δεκεμβρίου 2018, με επισπεύδουσα την Alpha Bank και με τιμή εκκίνησης 1.060.000 ευρώ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο ίδιος έκανε κάποιες ενέργειες για να τη σώσει.

Ακολούθησε δεύτερος πλειστηριασμός στις 27 Φεβρουαρίου 2019 που και αυτός κατέληξε άγονος. Στη συνέχεια προγραμματίστηκε για τρίτη φορά, για τις 9 Νοεμβρίου 2022 και με επισπεύδουσα την Cepal, ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της «Galaxy II Funding Designated Activity Company» (ειδική διάδοχος της Alpha Bank), αλλά η διαδικασία ανεστάλη.

Τώρα, όπως προαναφέρθηκε, το σφυρί έχει οριστεί να χτυπήσει στις 17 Ιανουαρίου και πάλι με επισπεύδουσα την Cepal, αλλά με την τιμή εκκίνησης να έχει αυξηθεί, -με βάση νεότερη έκθεση εκτίμησης που έγινε στις 30 Μαΐου 2023-, στα 1.815.000 ευρώ. Το ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση είναι 200.000 ευρώ το οποίο αποτελεί μέρος των επιδικασθέντων κεφαλαίων των διαταγών πληρωμής.

Η θέση και τι περιλαμβάνει το ακίνητο

Ο πλειστηριασμός αφορά την πλήρη κυριότητα σε ποσοστό 100% εξ αδιαιρέτου επί ενός οικοπέδου, εκτάσεως 652 τ.μ. που βρίσκεται στο Δήμο Αμαρουσίου, στη θέση «Νέα Φιλοθέη» της περιοχής «Καλογρέζα» της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Αμαρουσίου και επί της οδού Νεαπόλεως 26.Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι - Ξεκινάει από τα 1,81 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Εντός του οικοπέδου υφίσταται νέα διώροφη οικία με υπόγειο, η οποία αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 316,54 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο επιφάνειας 184,67 τ.μ.. Το υπόγειο περιλαμβάνει 4 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθήκη, Garage 86,04 τ.μ, μηχανοστάσιο, αποθήκη, πλυντήριο-σιδερωτήριο, λινοθήκη, αποθήκη, ψυγείο κουζίνας, W.C., Lift, σκάλα ανόδου.Το ισόγειο περιλαμβάνει την είσοδο του κτιρίου, καθιστικό, γραφείο, τραπεζαρία, W.C., Lift, σκάλα και τρείς ημιϋπαίθριους χώρους.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει το δώμα, δύο υπνοδωμάτια, ξενώνα, Dressing Room, ξενώνα, τρία λουτρά, Sauna, σκάλα, Lift, W.C., δώμα, Master bedrοom, ημιϋπαίθριο χώρο, δώμα, λουτρό και δύο ξύλινες πέργκολες. Επίσης υφίσταται και πισίνα.Βασίλης Τσιάρτας: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Μαρούσι - Ξεκινάει από τα 1,81 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Η κατοικία είναι αποπερατωμένη και ως έτος κατασκευής θεωρείται το 2004, ενώ με βάση τον ισχύοντα συντελεστή δόμησης στην περιοχή (1,00), υπάρχει υπόλοιπο δόμησης της τάξης των 261 τ.μ. Το ακίνητο βαρύνεται με πολλές προσημειώσεις, υποθήκες και κατασχέσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τσιάρτας εμφανίζεται να κατοικεί στο Π. Φάληρο και να διατηρεί την ατομική επιχείρηση V.T. Management, η οποία εδρεύει στο κατασχεθέν ακίνητο του Αμαρουσίου.

Πηγή: Newmoney

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X