Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό
Photo Credits: INTIME

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται για την πρώτη κίνησή της στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και αυτή θα είναι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρόσληψη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της ομάδας ετοιμάζεται να ενισχυθεί και με παίκτες από την Πορτογαλία.

Δημοσίευμα του maisfutebol αναφέρει ότι οι “reds” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονακό.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει χάσει τη θέση του στο πριγκιπάτο (φέτος δεν έχει κάποια συμμετοχή μέχρι στιγμής) και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Οι Μονεγάσκοι προκειμένου να τον χάσουν άνευ αντιτίμου είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν μέσα στον Ιανουάριο.

Πριν από τη Μονακό ο Ζέλσον Μαρτίνς αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ και το 2018 έκανε το άλμα για την Ατλέτικο, ωστόσο στη Μαδρίτη παρέμεινε μόλις ένα εξάμηνο, καθώς ακολούθησε η μεταγραφή του στη Μονακό.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X