Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Είναι φανταστικό που τον έχουμε»

Τζόκοβιτς για Αλκαράθ: «Είναι φανταστικό που τον έχουμε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ μετά τη φιλική τους αναμέτρηση στο Ριάντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Είναι φανταστικό να έχουμε τον Αλκαράθ στο άθλημά μας», είπε ο Τζόκοβιτς. «Είναι ένας από τους κορυφαίους του αθλήματος αυτή τη στιγμή και πρόκειται να συνεχίσει να είναι για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια. Το τένις είναι σε καλά χέρια.», είπε ο Νο1 του κόσμου.

Ο Τζόκοβιτς ρωτήθηκε επίσης και για την επικείμενη επιστροφή του Ράφα Ναδάλ. «Είναι σπουδαία νέα για τον κόσμο του τένις που ο Ράφα επιστρέφει. Δεν έχει παίξει έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά είναι ένας από τους θρύλους του αθλήματός μας. Θέλουμε να τον δούμε να παίζει όσο περισσότερο γίνεται.»

«Ελπίζω τόσο ο Κάρλος όσο κι εγώ να μπορούμε να κάνουμε μεγάλους αγώνες κόντρα στον Ράφα. Θα ήταν υπέροχο για εμάς και το άθλημα. Το τένις έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ τα τελευταία 20 χρόνια με παίκτες όπως ο Φέντερερ, ο Ναδάλ και ο Άντι Μάρεϊ.»

«Νομίζω ότι τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει μεγαλώσει τόσο πολύ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της εποχής. Ελπίζω να συνεχίσω ακόμα με τα νέα παιδιά. Με κουράζουν πολύ, αλλά δεν τα παρατάω.», συμπλήρωσε ο Τζόκοβιτς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X