Τερίμ: Όταν ο Κόκκαλης προσπάθησε να τον φέρει στον Ολυμπιακό!

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Τερίμ – «Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ για να πω ναι»
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος εκτιμούσε το έργο, αλλά και την προπονητική φιλοσοφία του «θρύλου» της Γαλατασαράι είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος στον Φατίχ Τερίμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φατίχ Τερίμ στα 70 του βγαίνει για τρίτη φορά στην καριέρα του εκτός Τουρκίας συμφωνώντας δίχως χρονοτριβή να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο «θρύλος» του τουρκικού ποδοσφαίρου είχε ακουστεί και πριν από αρκετά χρόνια για ελληνικό σύλλογο, με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος ήταν θιασώτης της δουλειάς του Τερίμ να καταβάλει μάλιστα προσπάθεια για να τον φέρει στον Ολυμπιακό,

Γυρίζουμε αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στη σεζόν 2009/10, η οποία ήταν άκρως προβληματική για τον Ολυμπιακό, αφού ο πρόεδρος της ομάδας εκείνη την εποχή, Σωκράτης Κόκκαλης είχε προχωρήσει στην αντικατάσταση των Τιμούρ Κετσπάγια και Ζίκο με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να ολοκληρώνει την χρονιά ως υπηρεσιακός προπονητής.

Ο Φατίχ Τερίμ εκτελούσε χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού της Τουρκίας για δεύτερη φορά στην καριέρα του και αναζητούσε μια νέα πρόκληση σε συλλογικό επίπεδο εκτός Τουρκίας, αφού βρισκόταν στο φινάλε της συνεργασίας του με την τουρκική ομοσπονδία.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος εκτιμούσε το έργο, αλλά και την προπονητική φιλοσοφία του «θρύλου» της Γαλατασαράι είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος στον Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Ο Τερίμ, ο οποίος ένα χρόνο νωρίτερα είχε οδηγήσει την εθνική Τουρκίας στα ημιτελικά του Euro θεωρούσε πως θα μπορούσε εκείνη την εποχή να εργαστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Ελλάδα να μην βρίσκεται στο πεδίο ενδιαφέροντος του.

Παράλληλα, ήταν βέβαιο πως θα ζητούσε υψηλό συμβόλαιο, μεγάλο μπάτζετ και πολυδάπανες μεταγραφές με αποτέλεσμα το «φλερτ» των «ερυθρολεύκων» να μην τελεσφορήσει. Ο πολυνίκης προπονητής, όπως αποδείχθηκε έμεινε εκτός πάγκων για τουλάχιστον μια διετία, επιστρέφοντας εν τέλει στην τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι το 2011.

Πηγή: Sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X