Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου βρήκε τον αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου βρήκε τον αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν
Photo Credits: INTIME

Τον Ντόμινικ Σολάνκε έχει στην λίστα της η Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο καλοκαίρι η Τότεναμ πούλησε 100.000.000 ευρώ τον Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «SUN»ο Άγγελος Ποστέκογλου φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Άγγλου φορ.

Στην κορυφή των επιλογών βρίσκεται το όνομα του μεγάλου αστεριού της Μπόρνμουθ, Ντόμινικ Σολάνκε ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με έχοντας στο ενεργητικό του 13 γκολ και 1 ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση για την απόκτηση του, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως βρίσκεται και στα ραντάρ της Άρσεναλ.

Η ποδοσφαιρική ιστορία του Σολάνκε παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ξεκίνησε από την ακαδημία της Τσέλσι η οποία και τον άφησε ελεύθερο το καλοκαίρι του 2017.

Τότε ο 26χρονος Άγγλος κατέληξε στην Λίβερπουλ όπου και παρέμεινε για 2 χρόνια πριν αποχωρήσει αντί 21.000.000 ευρώ με προορισμό της Μπόρνμουθ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X