Στην κορυφή των σκόρερ του 2023 ο Κριστιάνο Ρονάλντo

Ερωτηματικά για το μέλλον του άφησε ο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Πρώτος με 53 γκολ ο CR7

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο γκολ που πέτυχε από το σημείο του πέναλτι κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ, στη νίκη της Αλ Νασρ με 5-2, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ για το 2023, αφήνοντας πίσω του τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ στην Ιστορία της εθνικής Αγγλίας Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου και τον Γάλλο διεθνή σούπερσταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίλιαν Μπαπέ.

Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ, από την οποία αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 έχει σημειώσει 53 γκολ μέσα στο έτος συμπεριλαμβανομένων των γκολ με την εθνική Πορτογαλίας. Στα 52 γκολ έμειναν οι Χάρι Κέιν και Κιλιάν Μπαπέ για το 2023.

Στην 4η θέση ακολουθεί ο Έρλινγκ Χάλαντ με 50 γκολ. Ο Νορβηγός, πάντως θα μπορούσε να «πιάσει» ή ακόμη και να προσπεράσει τον Ρονάλντο. Αν και ο Χάλαντ είναι αμφίβολος στο αυριανό (27/12) ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, οι «Πολίτες» αγωνίζονται στις 30 Δεκεμβρίου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Έτιχαντ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Premier League.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από την εμφάνιση του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Τααβούν στις 30 Δεκεμβρίου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X