Οι Σικάγο Μπούλς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Νίκολα Βούτσεβιτς

Οι Σικάγο Μπούλς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Νίκολα Βούτσεβιτς
Photo Credits: INTIME

Τραυματίας ο Νίκολα Βούτσεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σικάγο Μπουλς θα μείνουν χωρίς τον Νίκολα Βούτσεβιτς για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα.

Η μαγνητική τομογραφία βοήθησε να επιβεβαιωθεί ο τραυματισμός, επίσημα μια θλάση του αριστερού προσαγωγού, είπε ο προπονητής των Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν στους δημοσιογράφους πριν από τον αγώνα της Τρίτης με τους Ατλάντα Χοκς.

Ο Βούτσεβιτς τραυματίστηκε στην ήττα του Σαββάτου από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς όταν έπεσε στο έδαφος μετά από ένα καλάθι του Μαξ Στρους.

Το παιχνίδι της Τρίτης θα σηματοδοτήσει όχι μόνο το πρώτο παιχνίδι που χάνει αυτή τη σεζόν, αλλά και το πρώτο του παιχνίδι που χάνει από το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου 2021-22. Ο Βούτσεβιτς έπαιξε και τους 82 αγώνες για το Σικάγο το 2022-23.

«Πολλά θα φανούν από το πώς ανταποκρίνεται στην αποκατάσταση», είπε ο Ντόνοβαν στους δημοσιογράφους. «Προφανώς πονούσε αρκετά μετά τον αγώνα (του Σαββάτου) και προφανώς κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων».

Ο 33χρονος Βούτσεβιτς έχει μέσο όρο 16,7 πόντους και 10,4 ριμπάουντ (ρεκόρ ομάδας) ανά παιχνίδι σε 31 αγώνες. Ήταν δύο φορές All-Star με τους Ορλάντο Μάτζικ πριν μετακομίσει στο Σικάγο και τους Μπουλς τον Μάρτιο του 2021.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X