Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω γιατί θα τσακώνεσαι στο φετινό εορταστικό τραπέζι

Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω γιατί θα τσακώνεσαι στο φετινό εορταστικό τραπέζι

Γιατί στα οικογενειακά τραπέζια χωράνε οπαδικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παράδοση θέλει τις γιορτές οι οικογένειες να μαζεύονται στα σπίτια και να τρώνε μαζί, αυτό όμως δε σημαίνει πως σε αυτό το τραπέζι δεν διαδραματίζονται και επικοί καυγάδες, για πολλά και διάφορα θέματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την πολιτική ή τα προσωπικά των μελών τους.

Για παράδειγμα πάντα θα παίξει ένα στράβωμα όταν όλοι ρωτάνε κάποιον ανύπαντρο “Εσύ πότε θα παντρευτείς;”, κάποιον που έχει παντρευτεί αλλά δεν έχει κάνει ακόμη παιδιά “Πότε σκοπεύετε να το βάλετε μπροστά;” ή κάποιος επίδοξος βομβιστής θίξει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση ενώ γνωρίζει πως κάποιοι στο τραπέζι έχουν αντίθετες κομματικές απόψεις ή ακόμη και νοσταλγούν την Ελλάδα στην εποχή που “Όλοι κοιμόντουσταν με ανοιχτά παράθυρα” και όλοι ξέρουμε ποια περίοδος ισχυρίζονται πως ήταν αυτή.

Τι γίνεται όμως με τα οπαδικά; Μπορούν οι οικογένειες να μαλώσουν για τις ομάδες; Νομίζουμε πως ναι, ειδικά αν οι περισσότεροι είναι φίλαθλοι μιας συγκεκριμένης καθώς το οπαδιλίκι είναι κυρίως κληρονομικό, αλλά πάντα υπάρχει αυτός ο ένας που υποστηρίζει κάτι διαφορετικό, το γνωστό μαύρο πρόβατο που υπάρχει σε κάθε οικογένεια. Πάμε λοιπόν να δούμε για ποιους λόγους μπορεί κάθε φίλαθλος να τσακωθεί στο εορταστικό τραπέζι με την ίδια του την οικογένεια. Μην ανησυχείτε, στο επιδόρπιο θα τα έχουν ξαναβρεί όλοι με όλους.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X