Η Μπόρνμουθ πήρε πέναλτι μετά από 609 ημέρες και έκανε μυθικό τρολάρισμα!

Η Μπόρνμουθ πήρε πέναλτι μετά από 609 ημέρες και έκανε μυθικό τρολάρισμα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Μπόρνμουθ θα θυμούνται για χρόνια την φετινή Boxing Day, αφού όχι μόνο πανηγύρισαν το άνετο 3-0 απέναντι στην Φούλαμ, αλλά η αγαπημένη τους ομάδα πήρε το πρώτο της πέναλτι μετά από σχεδόν δύο χρόνια!

Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Μπόρνμουθ, ο Παλίνια ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σεμένιο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, κάτι που πανηγυρίστηκε έξαλλα αφού ήταν το πρώτο πέναλτι που κέρδισαν τα «κεράσια» μετά από 609 ημέρες!

Όπως ήταν φυσικό, ο λογαριασμός της Μπόρνμουθ στο Twitter πήρε… φωτιά, με τον διαχειριστή να κάνει μυθικό τρολάρισμα, αναφέροντας αρχικά: «Για πρώτη φορά μετά από 609 ημέρες, κερδίσαμε πέναλτι», ενώ μόλις ο Σολάνκι ευστόχησε στην εκτέλεση, σημείωσε: «Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το τελευταίο ματς πέναλτι, αλλά ο Σολάνκι δεν ξέχασε πως να εκτελεί»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X