Premier League: Το... θαύμα των Χριστουγέννων - Νίκησε η Νότιγχαμ του Μαρινάκη

Premier League: Το... θαύμα των Χριστουγέννων - Νίκησε η Νότιγχαμ του Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θαύμα των Χριστουγέννων για τη Νότιγχαμ, με τη Φόρεστ να επικρατεί της Νιουκάστλ (3-1) στη Boxing Day, χάρη σε «μαγική» εμφάνιση του Γουντ, νικώντας για πρώτη φορά μετά από 8 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Μπορεί σε όλον τον κόσμο να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, ωστόσο στο Νότιγχαμ σήμερα είναι η… Ανάσταση, καθώς μετά από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, έχοντας τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στο τιμόνι πλέον.

Η Φόρεστ φιλοξενήθηκε στο St James Park από τη Νιουκάστλ και έφυγε με το «διπλό» με σκορ 3-1 χάρη στο χατ-τρικ που πέτυχε ο Κρις Γουντ, κάνοντας αυτό το δώρο στους οπαδούς της για τη Βoxing Day, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά, η Νιουκάστλ συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις της το τελευταία διάστημα και αυτή ήταν η 3η ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς που έδωσε η ομάδα του Έντι Χάου στο αγγλικό πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τη Γιουνάιτεντ και τη Μπράιτον να είναι στο -1 και στο -2 αντίστοιχα έχοντας ματς λιγότερο.

Όσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Αλεξάντερ Ίσακ να κάνει το 1-0 στο 23ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έψαξε την ισοφάριση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1′), με τον Κρις Γουντ να σκοράρει.

Με την αρχή του δεύτερου μέρους, η Νότιγχαμ ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Νεοζηλανδό στράικερ να σκοράρει ξανά στο 53′ από ασίστ του Ελάνγκα, ακριβώς όπως έγινε και στο πρώτο τέρμα. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο 32χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα και τρίτη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X