«Μπακασέτας για Παναθηναϊκό»

«Κατ' αρχήν συμφωνία Τράμπζονσπορ - Κάρντιφ για Μπακασέτα»
Photo Credits: INTIME

Ο Μουσταφά Γκοκσέλ τονίζει πως οι «πράσινοι» σχεδιάζουν να αποκτήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Τάσο Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφικό σενάριο το οποίο μπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον Τάσο Μπακασέτα προκύπτει από την Τουρκία, λίγη ώρα μετά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα που κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ και διαζύγιο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μουσταφά Γκοκσέλ τονίζει πως οι «πράσινοι» σχεδιάζουν να αποκτήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» ο Τερίμ.

«Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσέλαβε τον Φατίχ Τερίμ ως προπονητή της ομάδας, σχεδιάζει να προσθέσει στην ομάδα του τον Μπακασέτα εάν το εγκρίνει ο Τερίμ. Η ελληνική ομάδα έχει επαφή με την ποδοσφαιρική ομάδα από την αρχή της σεζόν», αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος.
Υπενθυμίζεται πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ ως το φινάλε της σεζόν, ενώ στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X