«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό: Ο Αλαφούζος «τελείωσε» τον Γιοβάνοβιτς για να φέρει τον Τερίμ - Αύριο στην Ελλάδα ο Τούρκος

«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό: Ο Αλαφούζος «τελείωσε» τον Γιοβάνοβιτς για να φέρει τον Τερίμ - Αύριο στην Ελλάδα ο Τούρκος
Photo Credits: INTIME

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνταρακτικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, που προχωράει σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποφασίζει να τερματίσει τη συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας.

Τις τελευταίες ώρες πήρε… φωτιά ο τουρκικός Τύπος με τα δημοσιεύματα που φέρνουν προ των πυλών των Πρασίνων τον Φατίχ Τερίμ και η είδηση τελικά επιβεβαιώνεται, με τις πληροφορίες του SDNA να αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πράγματι την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα το οριστικό διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επισημοποιηθεί μέσα στη μέρα, ώστε να ανοίξει και με τη «βούλα» ο δρόμος για την έλευση του Τούρκου προπονητή, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, μετά την βόμβα που έριξε το πρωί της Τρίτης (26/12) περί πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, ήρθε με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να επιβεβαιώσει και την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» από το καλοκαίρι του 2021. Συνολικά έχει φτάσει τα 113 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και κέρδισε ένα Κύπελλο Ελλάδος το 2022.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X