Τσέλσι: Ετοιμάζει πρόταση 170 εκατομμυρίων για πακέτο από τη Σπόρτινγκ

Τσέλσι: Ετοιμάζει πρόταση 170 εκατομμυρίων για πακέτο από τη Σπόρτινγκ
Photo Credits: INTIME

Πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ για τους Γιόκερες και Ντιομάντε φέρεται να ετοιμάζει η Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί τα αρνητικά αποτελέσματα να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, ωστόσο στο στρατόπεδο της Τσέλσι το βλέμμα έχει ήδη στραφεί στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη, λίγες ημέρες πριν ανοίξει.

Σύμφωνα με τα Μέσα από το Νησί, οι «μπλε» του Λονδίνου είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν σε άμυνα και επίθεση, έχοντας «κυκλώσει» δύο ονόματα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο λόγος για τους Γιόκερες και Ντιομάντε.

Τόσο ο Σουηδός φορ, όσο και ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Λονδρέζων οι οποίοι ετοιμάζουν πρόταση 170 εκατομμυρίων ευρώ για να τους πάρουν «πακέτο».

Για τον Γιόκερες η Σπόρτινγκ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραχωρηθεί μόνο σε περίπτωση ενεργοποίησης της ρήτρας των 100 εκατομμυρίων, με τον Ντιομάντε να αναμένεται να κοστίσει επιπλέον 70 εκατομμύρια στην Τσέλσι, σε περίπτωση φυσικά που οι Λονδρέζοι αποφασίσουν να προχωρήσουν στο πλάνο τους.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X