Ο Τζέραρντ ζήτησε από την διοίκηση της Αλ Ετιφάκ μεταγραφική ενίσχυση

Ο Τζέραρντ ζήτησε από την διοίκηση της Αλ Ετιφάκ μεταγραφική ενίσχυση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού η Αλ Ετιφάκ παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ ματς που έχει δώσει, με τον Άγγλο προπονητή να ζητάει μεταγραφές.

Μπορεί στο ρόστερ της Αλ Ετιφάκ να βρίσκονται οι Τζόρνταν Χέντερσον, Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, Μούσα Ντεμπελέ και Ντεμάραϊ Γκρέι, ωστόσο ο Τζέραρντ δεν είναι ικανοποιημένος και ζητάει παραπάνω ενίσχυση από την διοίκηση της ομάδας του.

«Πρέπει να δείξουμε σε αυτό το παράθυρο, αλλά και το καλοκαίρι, ότι είμαστε «αδίστακτοι» και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην κορυφή του πρωταθλήματος, και όχι εκεί που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Οι παίκτες εδώ και τώρα πρέπει να δώσουν περισσότερα. ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα αλλά και τον σύλλογο. Ελπίζουμε στα τέλη του Ιανουαρίου θα δείτε μια διαφορετική, πιο δυνατή και πιο ανταγωνιστική ομάδα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Αλ Νασρ ο Τζέραρντ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X