Έντονη αντίδραση Μαρινάκη για την διαιτησία της Νότιγχαμ

Έντονη αντίδραση Μαρινάκη για την διαιτησία της Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ζήτησε να μην διευθύνει ξανά παιχνίδια της ο Ρόμπερτ Τζόουνς και ζήτησε τις συνομιλίες του με το VAR από την αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έντονη αντίδραση της επίσημης Νότιγχαμ Φόρεστ προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις του Ρόμπερτ Τζόουνς στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ.

Ο αγγλικός σύλλογος διαμαρτύρεται για την άδικη δεύτερη κάρτα του Μπολί που έφερε την αποβολή του στο 22ο λεπτό και για τον μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι αντιπάλου πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με επίσημο έγγραφο στην επιτροπή διαιτησίας της Premier League ζητά τις συνομιλίες ανάμεσα στον διαιτητή και τον υπεύθυνο VAR της αναμέτρησης για αυτές τις δύο επίμαχες φάσεις και ζητά να μην διευθύνει ξανά αγώνες της ο Ρομπ Τζόουνς, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει τι συνέβη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph ο υπεύθυνος της επιτροπής διαιτησίας Χάουαρντ Γουέμπ επικοινώνησε προσωπικά με τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και επιβεβαίωσε ότι ο διαιτητής έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος στην φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας, ωστόσο η Νότιγχαμ ξεκαθάρισε ότι ζητά να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο συγκεκριμένος διαιτητής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X