ΑΕΚ: Η επιστροφή Στάνκοβιτς και η μεταγραφή τερματοφύλακα τον Γενάρη

ΑΕΚ: Η επιστροφή Στάνκοβιτς και η μεταγραφή τερματοφύλακα τον Γενάρη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε σκέψεις αναφορικά με την θέση του τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με το 2023 να φεύγει βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη δύσκολη κατάσταση, σε μία βαριά ατμόσφαιρα. Έρχεται από μία κάκιστη εβδομάδα με αποκλεισμό στην Ευρώπη και δύο σερί αναπάντεχες γκέλες σε Αγρίνιο – Σέρρες σε δικά της παιχνίδια. Σε αυτά τα ματς ο Γιώργος Αθανασιάδης ,που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Στάνκοβιτς, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων με συνεχόμενα μεγάλα και ανεπίτρεπτα λάθη. Πλέον, για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους (συν ότι καταγγέλλουν οπαδοί ότι έγινε παραμονή και μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό με την συμπεριφορά του) δεν μπορεί να υπολογίζει η ΑΕΚ πάνω του.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του και αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη, με τον Αυστριακό να εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος αρχές του 2024 (πρώτο ματς 3 Γενάρη με Βόλο εντός και αμέσως μετά το ντέρμπι με ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη). Και όπως είναι τα δεδομένα τώρα στην ΑΕΚ, τον περιμένει ο οργανισμός πως και πως για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Ο Στάνκοβιτς άλλωστε φέτος ήταν από τους θετικούς πρωταγωνιστές (με εξαίρεση στο ματς στη Μασσαλία) και κρατούσε πολλές φορές την ομάδα όρθια. Ωστόσο, η συχνή απουσία του από παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων είναι κάτι που πρέπει να προσμετρηθεί. Διότι απομένει ακόμη μισή σεζόν και πλέον τα πιο κρίσιμα ματς. Το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου πρωταθλήματος, τα πλέι οφ και όλη η διαδικασία του Κυπέλλου.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει πια πιο έντονα από ποτέ η κουβέντα για μεταγραφή τερματοφύλακα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μόνο με τον Στάνκοβιτς θα είναι ρίσκο να πορευτεί η ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν τα παραπάνω δεδομένα για τον Αθανασιάδη. Πίσω από αυτούς υπάρχει ο νεαρός Γκίνης και ο νεαρός Θεοχάρης που παίρνουν ματς στην ΑΕΚ Β’.

Προφανώς και αν ψαχτεί άμεσα και ενεργά τελικά η ΑΕΚ στην αγορά θα βρεθούν λύσεις είτε για μεταγραφή, είτε για δανεισμό με οψιόν για το προσεχές καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι όμως ότι την απόφαση πρέπει να πάρει με καθαρό μυαλό τώρα ο Ματίας Αλμέιδα με τους συνεργάτες του. Μία απόφαση πολύ κρίσιμη για το δεύτερο μισό της σεζόν της ΑΕΚ αναφορικά με τη διεκδίκηση του νταμπλ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X