Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σέρβιραν ωμό κοτόπουλο στο εστιατόριο του «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σέρβιραν ωμό κοτόπουλο στο εστιατόριο του «Ολντ Τράφορντ»
Photo Credits: INTIME

Με άσο βαθμολογήθηκε από την επιθεώρηση υγιεινής το εστιατόριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα προβλήματα με τους κανόνες υγιεινής της έλειπαν. Σύμφωνα με τις τελευταίες βαθμολογήσεις της επιθεώρησης υγιεινής, το εστιατόριο του «Ολντ Τράφορντ» θεωρείται ακατάλληλο για επίσκεψη για κάποιον φίλαθλο που πεινάσει…

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιθεώρησης της υγιεινής, το εστιατόριο των «κόκκινων διαβόλων» βαθμολογείται με 1/5 και είναι άκρως… επικίνδυνο! Ο λόγος έχει να κάνει με μια αναφορά που έγινε στις 22 Νοεμβρίου από έναν επισκέπτη ο οποίος τόνισε ότι του σέρβιραν ωμό κοτόπουλο!

Άμεση ωστόσο ήταν η αντίδραση του κλαμπ. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, το εστιατόριο είναι άριστο, καθώς κάθε χρόνο το επισκέπτονται 250.000 άνθρωποι, διοργανώνοντας μάλιστα περισσότερες από 300 κλειστές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Στη Γιουνάιτεντ έχουν μείνει έκπληκτοι με τις τελευταίες ενημερώσεις, καθώς τα τελευταία χρόνια το εστιατόριο λάμβανε το απόλυτο 5/5 σχεδόν σε κάθε update της επιθεώρησης υγιεινής.

«Τα τελευταία χρόνια λαμβάνουμε σταθερά το απόλυτο 5. Αυτό ήταν ένα ατυχές συμβάν και γνωρίζουμε ότι πρέπει να το αντιστρέψουμε άμεσα. Επιβεβαιώνουμε ότι η βαθμολογία μας ήταν 1/5 και στόχος μας είναι να φτάσουμε πάλι στο 5/5 πολύ άμεσα. Κάθε χρόνο έχουμε 250.000 επισκέπτες και σε κάθε αγώνα σερβίρουμε σε 8.000 διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του εστιατορίου που βρίσκεται εντός του «Ολντ Τράφορντ».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X