Κρεάνγκα: «Έτσι εμπνεύστηκα από τον Νίκο Γκάλη»

Κρεάνγκα: «Έτσι εμπνεύστηκα από τον Νίκο Γκάλη»
Photo Credits: INTIME

Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΦΟΕπΑ βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η γενική γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαχρονικά κορυφαίος αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο αξεπέραστος στις επιτυχίες του και παγκοσμίως καταξιωμένος Καλλίνικος Κρεάνγκα ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα στην τελετή απονομής αθλητικών βραβείων στους κορυφαίους του 2023, την καθιερωμένη γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.

Βραβεύτηκε για την ανεκτίμητη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό με αφορμή όμως, όχι μία μεγάλη επιτυχία του, αλλά το γεγονός ότι σε ηλικία 51 ετών επέστρεψε, μετά από 28 χρόνια, στην Α1 κατηγορία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κι επιπλέον βρήκε το κίνητρο να γυρίσει στα θρανία και τελικά φέτος να πάρει το πτυχίο του στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Αμέσως μετά την απονομή του βραβείου από τον πρόεδρο του ΑΣΕΑΔ και πρώην πρωταθλητή του στίβου Σπύρο Ανδριόπουλο και τον αναπληρωτή ταμία του ΠΣΑΤ Αντώνη Παπουτσάκη είπε δύο λόγια από μικροφώνου. Προκάλεσε εντύπωση ότι ανέφερε ως εμπνευστή του στη δική του μεγάλη καριέρα στην επιτραπέζια αντισφαίριση τον επίσης βραβευθέντα στην εκδήλωση Νίκο Γκάλη. Αργότερα μάλιστα βγήκε και φωτογραφία μαζί του. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Κρεάνγκα έκανε δηλώσεις στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ και εξήγησε πώς εμπνεύστηκε από τον θρυλικό μπασκετμπολίστα!

Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΦΟΕπΑ βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η γενική γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη συνοδευόμενη από την κόρη της, την αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας γυναικών Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X