«Ταπώνει» τους επικριτές του: Τα ντοκουμέντα που δείχνουν πως ο Γεραπετρίτης είναι στην πραγματικότητα λάτρης της τέχνης (ΦΩΤΟ)

«Ταπώνει» τους επικριτές του: Τα ντοκουμέντα που δείχνουν πως ο Γεραπετρίτης είναι στην πραγματικότητα λάτρης της τέχνης (ΦΩΤΟ)

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος αντιδράσεων προκάλεσε η απόσυρση από το Υπουργείο Εξωτερικών καλλιτεχνικού έργου με συμβολισμούς κατά των γυναικοκτονιών από το προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Όταν ερωτήθηκε από τον ΣΚΑΪ, ουπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, τόνισε μεταξύ άλλων πως το προξενείο οφείλει να φέρει ακέραια τα σύμβολα και τα εμβλήματα.

Θυμίζουμε ότι η ροζ σημαία, φτιαγμένη από ροζ σεντόνια θυμάτων γυναικοκτονίας, πάνω στο σχέδιο της ελληνικής σημαίας, αφαιρέθηκε από την έκθεση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ύστερα και από τις αντιδράσεις του προέδρου και βουλευτή των Σπαρτιατών.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X