Μακάμπι τελ Αβίβ: Αντάρτικα των ξένων της, αρνούνται να παίξουν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ

Μακάμπι τελ Αβίβ: Αντάρτικα των ξένων της, αρνούνται να παίξουν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ
Photo Credits: INTIME

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αγωνιστεί χωρίς τους ξένους παίκτες της στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς συνεχίζεται, κάτι το οποίο επηρεάζει και τον αθλητισμό.

Μέχρι πρότινος, η εγχώρια δράση στο ισραηλινό πρωτάθλημα μπάσκετ είχε σταματήσει, ωστόσο πλέον συνεχίζεται κανονικά. Η Μακάμπι, παρόλα αυτά, θα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα, καθώς οι ξένοι παίκτες της κοινοποίησαν στη διοίκηση την απόφαση να μείνουν στο Βελιγράδι και να παίζουν μόνο στα ματς της Ευρωλίγκας, μέχρι νεωτέρας!

Την είδηση έκανε γνωστή ο σύλλογος, που στη συνέχεια επεσήμανε πως η ομάδα θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος μόνο με αθλητές από το Ισραήλ και φυσικά χωρίς τα «αστέρια» της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «sport5.co.il», υπάρχει έντονο… παρασκήνιο πίσω από την απόφαση αυτή των παικτών. Συγκεκριμένα, έχει να κάνει με τις περικοπές των μισθών τους λόγω της κατάστασης όσον αφορά στον πόλεμο. Οι παίκτες μίλησαν με τον Σιμόν Μιζράχι και ζήτησαν διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα που έχασαν θα τους επιστραφούν αργότερα, ωστόσο δεν τις έλαβαν, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να μην ενισχύσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα!

Κάπως έτσι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παραταχθεί για τα δύο προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στη Χάποελ Χάιφα και τη Χάποελ Μπερ Σεβά, με μόνο ισραηλινούς αθλητές, ορισμένοι από τους οποίους θα είναι νεαροί παίκτες. Ως εκ τούτου, η λίγκα αναμένεται να κινηθεί εναντίον της ομάδας, σύμφωνα με τον κανονισμό που απαιτεί από τις ομάδες να εμφανίζονται στην πιο δυνατή μορφή τους για τα παιχνίδια πρωταθλήματος!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X