Άγιαξ: Αποζημιώνει τους οπαδούς που βίωσαν το κάζο από την Χέρκουλες

Άγιαξ: Αποζημιώνει τους οπαδούς που βίωσαν το κάζο από την Χέρκουλες
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Μιχάλη Βαλκάνη έγραψε μία μαύρη σελίδα στη σπουδαία ιστορία της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποζημίωση των 325 οπαδών του που ταξίδεψαν και είδαν δια ζώσης τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Χέρκουλες, ομάδα 4ης κατηγορίας στην Ολλανδία για το κύπελλο προχωρά ο Άγιαξ.

Η ομάδα του Μιχάλη Βαλκάνη έγραψε μία μαύρη σελίδα στη σπουδαία ιστορία του και η διοίκηση του «Αίαντα» αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα των υποστηρικτών του, τόσο αυτά που αφορούν το κόστος των εισιτηρίων όσο και της μετακίνησής τους.

Ειδικότερα, ο κορυφαίος ολλανδικός σύλλογος έστειλε μέιλ στον καθένα ξεχωριστά ζητώντας συγγνώμη για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό και σε σχετικό του μήνυμα αναφέρει:

«Εξαιτίας της φτωχής απόδοσης της ομάδας, βιώσατε μία οδυνηρή εμπειρία παρακολουθώντας το Χέρκουλες – Άγιαξ. Μοιραζόμαστε τον πόνο και ντρεπόμαστε πολύ.

Σε συνεννόηση με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πήραμε την απόφαση να αποζημιωθούν όλοι οι οπαδοί μας που αγόρασαν εισιτήριο για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η κάλυψη των εξόδων περιλαμβάνει όχι μόνο το κόστος του εισιτηρίου αλλά και των μεταφορικών. Το ποσό που πληρώσατε θα πιστωθεί σύντομα στο λογαριασμό μας.

Αυτή η αποζημίωση δεν αφαιρεί την ανάμνηση μίας επώδυνης βραδιάς, όμως το να μην κάνουμε τίποτα, δεν ήταν επιλογή. Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή σας υποστήριξη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X