ΑΕΚ: Μήνυμα αντεπίθεσης από τους παίκτες - «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρουμε να το αλλάξουμε»

ΑΕΚ: Μήνυμα αντεπίθεσης από τους παίκτες - «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρουμε να το αλλάξουμε»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι ακόμη μόλις στο -3 από την κορυφή και αυτό επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να αισιοδοξούν για την επανέναρξη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβληματισμός πίκρα και απογοήτευση προέκυψαν στο εσωτερικό της ΑΕΚ και σε όλα τα πρόσωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έπειτα από τις δυο σερί γκέλες με το ίδιο σκορ σε ματς με αντιπάλους που η υποχρέωση ήταν αυτονόητη.

Η κατάκτηση των έξι βαθμών που θα είχε τους νταμπλούχους τώρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…

Αντί αυτού οι «κιτρινόμαυροι» αυτοκτόνησαν σε δυο ματς με Παναιτωλικό και Πανσεραϊκό σε Αγρίνιο και Σέρρες αντίστοιχα, παρά το γεγονός, ότι και στα δυο αυτά παιχνίδια προηγήθηκαν στο σκορ στο ημίχρονο με 1-2. Κι’ όμως δεν πήραν εξάποντο αλλά από ένα βαθμό σε κάθε ματς με αποτέλεσμα αντί να βρεθούν πρώτοι να μείνουν τρίτοι ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό!

Ωστόσο με όλα αυτά που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος είναι ακόμη μόλις στο -3 και αυτό δικαιολογημένα επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και σε όλους στο τμήμα στα Σπάτα να αισιοδοξούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το 2024 κάτι που περιμένουν πως και πως οι νταμπλούχοι.

Οι πρωταγωνιστές ήταν αρκετά απογοητευμένοι και πικραμένοι μετά το τέλος του ματς με τον Πανσερραϊκό και φάνηκε από αντιδράσεις όπως αυτή του Μάνταλου με ανθρώπους της ομάδας των Σερρών στο φινάλε του ματς. Όμως στη διάρκεια της επιστροφής και της αναμονής σε αεροδρόμιο και πτήση ένα σύνθημα κυριάρχησε από όλους: «δεδομένα θα το γυρίσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το καταφέρουμε, εμείς θα το αλλάξουμε ξανά το σκηνικό», τονιζόταν μεταξύ παικτών και μελών του κιτρινόμαυρου ποδοσφαιρικού τμήματος!

Αυτο υποστήριζαν και στη διάρκεια των συζητήσεων με δικά τους πρόσωπα με ύφος ιδιαίτερα ενοχλημένο για τις δυο αυτές γκέλες και φυσικά δίχως να ρίχνουν ευθύνη σε ένα πρόσωπο. Επιπρόσθετα αναγνώριζαν την πικρία του κόσμου! Άλλωστε στο Αγρίνιο δεν έγινε κάτι από έναν ποδοσφαιριστή ώστε να προκύπτει εξιλαστήριο θύμα… Στις Σέρρες ήταν εγκληματικό το λάθος του Αθανασιάδη αλλά άπαντες αντιλαμβάνονται ότι θα μπορούσε να ‘χε βρει γκολ ο αντίπαλος και στο δοκάρι του Τόμας και άρα δεδομένα δεν γίνεται να θεωρείται αποτέλεσμα ενός ατομικού λάθους η γκέλα με τον Πανσερραϊκό.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X