ΑΕΚ: Νίκη με ΠΑΟΚ και μετά οι μεταγραφικές εξελίξεις για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΟ Θήρας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι απόλυτα προσηλωμένη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τις αλλαγές στο ρόστερ της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για το 2023 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική της Volleyleague.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΑΟ Θήρας η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμη σημαντικό «διπλό» και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό απολογισμό το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ξανά με απουσίες καθώς όπως έχουμε αναφέρει έχει αποχωρήσει ήδη η Μιροσλάβα Πάσκοβα με την διοίκηση να κινείται ήδη για την αντικατάσταση της. Οι όποιες αλλαγές ωστόσο θα γίνουν από τον Γενάρη κάτι που σημαίνει πως σε αυτό το τελευταίο ματς η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί χωρίς νέα πρόσωπα. Χαμόγελα πάντως έφερε στις τάξεις της «Ένωσης» η εμφάνιση της νεαρής λίμπερο Γεωργιάνν Γρυλλάκη η οποία κλήθηκε να αντικαταστήσει τις Κοσμά και Ξηντάρα απουσίαζαν λόγω ασθενείας και τραυματισμού αντίστοιχα και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η διοίκηση θα ρίξει το βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς η αντικατάσταση της Πάσκοβα πιθανόν να μην είναι η μοναδική αλλαγή στο ρόστερ. Αυτό καθώς τον δρόμο της εξόδου δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και η Νικόλοβα με την ΑΕΚ να αναζητά κάτι καλύτερο που θα δυναμώσει το ρόστερ για το δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X