Ντέμης: «Ο Σιδηρόπουλος μπορούσε να δώσει κόκκινη στον Θυμιάνη - Ήταν για δεύτερη κίτρινη το χτύπημα του Ουεντραόγκο» (VIDEO)

Ντέμης: «Ο Σιδηρόπουλος μπορούσε να δώσει κόκκινη στον Θυμιάνη - Ήταν για δεύτερη κίτρινη το χτύπημα του Ουεντραόγκο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Πανσερραϊκός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέταξε άλλους δυο βαθμούς στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε ένα ματς που ο Τάσος Σιδηρόπουλος χαρίστηκε στα πολύ σκληρά χτυπήματα των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία, κάτι που σχολίασε και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην εκπομπή της Nova, Monday FC, τόνισε πως ο Σιδηρόπουλος θα μπορούσε να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Θυμιάνη για το χτύπημα στο πρόσωπο του Λιβάι Γκαρσία ενώ ανέφερε επίσης πως θα μπορούσε να βγει δεύτερη κίτρινη στον Ουεντραόγκο για το μαρκάρισμά του στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, αναφέροντας πάντως πως από τη στιγμή που δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη ο Σιδηρόπουλος, δεν θα μπορούσε να παρέμβει ο Διαμαντόπουλος από το VAR.

Ο Ντέμης για τη διαιτησία Σιδηρόπουλου

Για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου: «Στο χτύπημα στον Λιβάι ίσως έκρινε ότι ήταν από πίσω. Μπορούσε να δώσει, μπορούσε και να μη δώσει κόκκινη κάρτα. Στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X