Κελαϊφί: «Παράξενο να μιλάει ο Πέρεθ για την Super League με τόσα τρόπαια της UEFA πίσω του»

Κελαϊφί: «Παράξενο να μιλάει ο Πέρεθ για την Super League με τόσα τρόπαια της UEFA πίσω του»
Photo Credits: INTIME

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έριξε τα βέλη του προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ σχετικά με το ζήτημα της European Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έκανε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, ενώ σχολίασε και τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ταγμένος εδώ και καιρό απέναντι στο εγχείρημα της European Super League, ανέφερε ότι δεν μπορούν να μιλούν για ελευθερία εκείνοι που θέλουν να δημιουργήσουν μια κλειστή διοργάνωση, προσθέτοντας ότι η απόφαση δεν αφορά απευθείας την Super League.

«Μιλούν για ελευθερία, αλλά προωθούν μια κλειστή διοργάνωση. Έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος γύρω από την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Το βλέπουν σαν νίκη τους, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αυτή η απόφαση δεν αφορά απευθείας την European Super League», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια έστειλε τα… βέλη του προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντας ότι του φαίνεται πολύ παράξενο το να μιλάει υπέρ της Super League ενώ πίσω του βρίσκονται τόσα τρόπαια Champions League.

«Είναι παράξενο να βλέπεις κάποιον να μιλάει υπέρ της Super League ενώ έχει όλα αυτά τα τρόπαια της UEFA πίσω του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X