Μπαρτζώκας: «Πήραμε λάθος αποφάσεις με Βίρτους, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Βιλερμπάν»

Μπαρτζώκας: «Πήραμε λάθος αποφάσεις με Βίρτους, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Βιλερμπάν»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα ανακάμψει από την ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια μέσα από την καθημερινή δουλειά εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής (22-12-23, 20:45) αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα «μας στενοχώρησε πολύ», γιατί επισήμανε πως «ελέγχαμε το παιχνίδι για τριανταενιάμιση λεπτά, όμως στο τέλος πήραμε λάθος αποφάσεις και χάσαμε το ματς», ωστόσο έστρεψε την προσοχή στο ματς με τη γαλλική ομάδα ξεκαθαρίζοντας πως «παίζουμε με την Βιλερμπάν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό». Σε σχέση με τον αυριανό αγώνα, ο προπονητής των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι «εμείς έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Αναφερόμενος στο ματς με τη Βίρτους και πως μπορεί ο Ολυμπιακός να ανακάμψει μετά την ήττα, ο Μπαρτζώκας είπε:

«Μέσα από την καθημερινή δουλειά. Μπαίνεις στην επόμενη προπόνηση και βάζεις νέους στόχους. Είναι μια ήττα που μας στενοχώρησε πολύ.

Ελέγχαμε το παιχνίδι για τριανταενιάμιση λεπτά, όμως, στο τέλος πήραμε λάθος αποφάσεις και χάσαμε το ματς. Όμως, αυτή είναι η ζωή μας. Έχουμε αμέσως υποχρεωση. Παίζουμε με την Βιλερμπάν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό».

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» επισήμανε: «Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα που την κερδίζεις εξ ορισμού.

Το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα που έχασε από την Άλμπα το επιβεβαιώνει αυτό. Γενικά πιστεύω πως όλες οι ομάδες θα περάσουν περιόδους που θα κερδίζουν συνέχεια ή θα χάνουν συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις και στις δύο περιπτώσεις να είσαι μετριοπαθής, στην περίπτωσή μας να αναλύσουμε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση μας και μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνουμε».

Από πλευράς των παικτών του Ολυμπιακού μίλησε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος τόνισε πως «πρέπει να τελειώνουμε τα ματς καλύτερα», ενώ υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν με ενέργεια για να νικήσουν τη Βιλερμπάν. «Προφανώς η ήττα στην Μπολόνια ήταν δύσκολη για εμάς» είπε ο 29χρονος γκαρντ και συνέχισε:

«Νιώθαμε πως παίξαμε καλά και πως μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, όμως, δεν το τελειώσαμε όπως έπρεπε. Αυτό έχει συμβεί σε αρκετά παιχνίδια. Μπορώ αυτή τη στιμή να σκεφτώ 2-3 που χάσαμε με δύο πόντους. Ξέρουμε πως είμαστε πολύ κοντά και πως πρέπει να τελειώνουμε τα ματς καλύτερα».

Τέλος, αναφορικά με τον αγώνα με τη Βιλερμπάν υπογράμμισε:

«Κανένας αγώνας της Ευρωλίγκας δεν είναι εύκολος. Είτε παίζεις με τον πρωτοπόρο, είτε με τον ουραγό όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους σε αυτή τη λίγκα. Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι ειδικά τα εκτός έδρας ματς. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια, γιατί είναι μια αναμέτρηση που πρέπει να κερδίσουμε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X